Bobinler

Bariyer folyolu ürünler kullanım yerlerine göre Map tekniği ile paketlenmektedir. Bu teknik gıda ürünlerinizin özelliklerini değiştirmeden ve katkı maddeleri eklenmeden raf ömürlerini uzatmaktadır.

395 mm (min) ile 850 mm (max) ebatları arasında ürettiğimiz ürünler; et, tavuk, balık, şarküteri, zeytin, mantı, mantar, ketçap, mayonez sos vb. kaplarda güvenle tercih edilmektedir.

Bunların yanı sıra taze veya işlenmiş sebze-meyve vb. gıdaların paketlenmesinde kullanılan bariyerli folyolar da tesislerimizde 300 mikron (min) ile 1600 mikron (max) arasındaki kalınlıklarda üretilmektedir.



Teknik Özellikler

ÜRÜN KODU MIN. KALINLIK MAX. KALINLIK MIN. UZUNLUK MAX. UZUNLUK
PP 300 1.600 395 850
PS 300 1.600 395 850
ABS 300 1.600 395 850
PP / PE 300 1.600 395 850
PP / EVOH / PP 300 1.600 395 850
COEX 300 1.600 395 850